Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان  ،  از زاهدان ،   رضا ناصری دبیر علمی سومین همایش بین المللی باستان شناسی جنوب شرق ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه این همایش از ۲۲ تا ۲۴ آذرماه به صورت حضوری و غیر حضوری در دانشگاه زابل برگزار خواهد شد گفت: این متخصصان از کشورهای ایتالیا، استرالیا، فرانسه، آلمان، اتریش، ژاپن، آمریکا، انگلیس، افغانستان و ایران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سومین همایش بین المللی باستانی شناسی جنوب شرق ایران در محورهای کاوش‌ها و بررسی‌های باستان شناختی جنوب شرق ایران، برهم‌کنش‌های منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای باستان شناسی جنوب شرق ایران، تاریخ و هنر در باستان شناسی جنوب شرق ایران، تکنولوژی، معیشت و تجارت، باستان شناسی جنوب شرق ایران و علوم میان رشته‌ای و باستان شناسی و گردشگری جنوب شرق ایران، تعامل و توسعه برگزار می‌شود.

دبیر علمی سومین همایش بین المللی باستان شناسی جنوب شرق ایران گفت: آیین گرامیداشت باستان شناس پرفسور سیدمنصور سید سجادی به پاس نیم قرن فعالیت کاوش در استان سیستان وبلوچستان از برنامه‌های اصلی این همایش بین المللی باستان شناسی است.

وی گفت: در این همایش که حضور تمام علاقمندان آزاد است نمایشگاه صنایع دستی، نمایشگاه عکس و نمایشگاه کتاب با هدف معرفی بیشتر منطقه سیستان در سرسرای آیت الله هاشمی رفسنجانی دانشگاه زابل از ۲۲ تا ۲۴ آذرماه برپا خواهد شد.

ناصری گفت: این همایش با همکاری پژوهشکده باستان شناسی ایران، انجمن علمی باستان شناسی ایران، دانشگاه زابل، موسسه ایزمئو و همکاری ۳۰ دانشگاه داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

وی همایش بین المللی باستان شناسی جنوب شرق ایران را ویترین تاریخ، تمدن، صنایع دستی و هنر سیستان وبلوچستان عنوان کرد و گفت: باستان شناسی ریشه های هویتی و ملی ما را تقویت می کند و یکی از اقدامات دانشگاه زابل توجه به توانایی باستانی و بازآفرینی آن است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باستان شناسی کاوشگر همایش بین المللی باستان شناسی جنوب شرق ایران دانشگاه زابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۴۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران

همزمان با برگزاری پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، از دستگاه میکروب‌شناسی رونمایی شد.

به گزارش مشرق از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره با اشاره به فعالیت نمایشگاه جانبی آن گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

وی با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی‌ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه براساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

حمزه لو همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

وی افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

حمزه‌لو گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تامین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

دیگر خبرها

  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش رستم
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش ستم
  • استقرار گروه‌های پایش، حفاظت، مرمت و باستان شناسی در نقش ستم
  • استقرار گروه های پایش، مرمت و باستان شناسی در مجموعه باستانی نقش رستم
  • چرا کاربست‌های پژوهشی در جامعۀ ایران زمینه زدوده هستند؟
  • زن ها در ۷۵ هزار سال پیش این شکلی بودند! |‌ عکس | این زن در کوه های زاگرس زندگی کرده است
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی