Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمد هاشمی شهری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: با تزریق 4 میلیون و 23 هزار و 770 دز واکسن کرونا در استان سیستان و بلوچستان، درصد تزریق دز اول این واکسن در افراد بالای 18 سال به 84 درصد رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: از این تعداد 549 هزار و 371 دز به عنوان دز سوم واکسن کرونا  و 249 هزار و 493 دز نیز به اتباع غیرایرانی ساکن در استان تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول ادامه داد: درصد تزریق نوبت دوم و نوبت سوم واکسن کرونا در افراد بالای 18 سال استان را نیز به ترتیب 71 و 33 درصد عنوان کرد و گفت: هرچند تعدادی از هم استانی های عزیزمان منتظرهستند تا زمان تزریق نوبت دوم و سوم واکسن آنها فرا برسد امّا همچنان تعدادی از هم استانی های عزیز برای دریافت واکسن کرونا مراجعه نمی‌کنند.

وی افزود: در حال حاضر کودکان 5 تا 12 سال یک نوبت واکسن، افراد 12 تا 18 سال 2 نوبت و افراد بالای 18 سال می توانند 3 نوبت واکسن کرونا را دریافت کنند، ضمن اینکه از امروز همکاران ما آماده هستند تا دز چهارم واکسن کرونا را به افراد دچار ضعف سیستم ایمنی که از دز سوم واکسن آنها بیشتر از 4 ماه گذشته است نیز تزریق کنند. دکتر هاشمی شهری افراد دچار سندرم نقص ایمنی اکتسابی  یا همان ایدز و کسانی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی را دریافت می کنند از جمله این افراد عنوان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن دعوت مجدد از همه هم استانی ها برای تکمیل واکسن کرونا برای خود و فرزندانشان گفت: بر اساس آمارهای جهانی، کشوری و استانی، افراد واکسن نزده 80 درصد بیشتر از افرادی که واکسن زده اند به دلیل کرونا در بیمارستان بستری می شوند و خطر فوت ناشی از این بیماری هم به همین نسبت در افراد واکسن نزده بیشتر است.

لزوم انجام واکسیناسیون فرزندان تا پایان سال

وی با اشاره به در پیش بودن تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، از هم استانی های عزیز خواست تا برای عادی تر شدن اوضاع و استفاده مطلوب از فرصت های فرهنگی و مذهبی این 2 رویداد بزرگ اجتماعی حتما فرایند تزریق واکسن خود و فرزندانشان را در فاصله باقی مانده تا پایان سال تکمیل کنند.  

وی با اشاره به آمار پایین واکسیناسیون دز سوم در سطح استان و مصوبات ستاد کرونای استان، تشکیل تیم های سیار واکسیناسیون و حضور در حاشیه شهرها، بازارها، مساجد، اماکن پرتردد و مناطق صعب العبور را یکی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به منظور افزایش پوشش واکسیناسیون عنوان کرد و گفت:  تاکنون هزاران نفر از هم استانی های عزیز توسط این تیم های سیار واکسینه شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در عین حال شرایط خاص نگهداری و آماده سازی واکسن کرونا و همچنین متنوع بودن سبد واکسیناسیون را از مشکلات تشکیل و فعال سازی تیم های سیار واکسن کرونا عنوان کرد و گفت: از هم استانی های عزیز می خواهیم تا برای حفظ سلامت خود و دیگران و با صرف اندکی از وقت خود به مراکز تجمعیعی واکسیناسیون، مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاهها و خانه های بهداشت که مشغول ارائه خدمات واکسیناسیون هستند مراجعه فرمایند.

این مسؤول افزود: در حال حاضر علاوه بر7 پایگاه تجمیعی و58 مرکز جامع سلامت، تمامی پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعال هستند و هم استانی های عزیز در هر جای استان که هستند می توانند برای اطلاع از نشانی و ساعت کار مراکز واکسیناسیون 3 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، زابل و ایرانشهر، علاوه بر تلفن های 190 و 4030 به پایگاه های اطلاع رسانی این 3 دانشگاه نیز مراجعه کنند.

به گفته هاشمی شهری، همشهریان عزیز زاهدان می توانند با استفاده از برنامه های کاربردی ایرانی که بر روی تلفن های همراه نصب می شوند از قبیل برنامه "نشان" و "بلد" نیز از نشانی و ساعت کار نزدکترین مرکز واکسیناسیون به محل کار و زندگی خود مطلع شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به روند نزولی موج اخیر همه گیری کرونا در استان گفت: بر اساس آمارهای موجود در هفته منتهی به امروز شنبه 21 اسفند ماه 1400 تعداد موارد جدید مثبت شناسائی شده در استان معادل 582 نفر بوده است که خوشبختانه 41 درصد نسبت به هفته قبل از آن کاهش داشته است.

وضعیت زابل قرمز است

وی تعداد موارد مثبت جدید بستری در بیمارستان های استان در هفته گذشته را نیز 176 نفر اعلام کرد و گفت: این تعداد نیز نسبت به هفته قبل از آن 30 درصد کاهش داشته است.

هاشمی شهری افزود: با وجود ترخیص 389 نفر از بیماران تنفسی از بیمارستان ها استان در هفته منتهی به شنبه 21 اسفند ماه، متاسفانه تلاش های همکارانم برای نجات جان 8 نفر از بیماران با نتیجه مثبت آزمایشگاهی کرونا موثر واقع نشد و هرچند تعداد موارد فوت بیماران کرونا مثبت استان نیز به نسبت هفته قبل از آن 35 درصد کاهش یافت امّا به هرحال 8 خانواده دیگر در استان عزادار شدند.

وی در خصوص آخرین وضعیت رنگبندی شهرستان های استان نیز گفت: در حال حاضر شهرستان زابل وضعیت قرمز، شهرستان زاهدان وضعیت نارنجی، شهرستان های چابهار، کنارک، نیکشهر و زرآباد وضعیت آبی و سایر شهرستان های استان وضعیت زرد دارند، هر چند رعایت شیوه نامه های بهداشت از قبیل استفاده مستمر از ماسک، فاصله ایمن با دیگران، تهویه هوا در فضاهای بسته و شستشوی منظم دست ها به عنوان مکمل واکسیناسیون در هر شرایط رنگبندی ضرورت دارد.

انتهای پیام/3139/ی

منبع: فارس

کلیدواژه: تعطیلات نوروز واکسیناسیون رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم استانی های عزیز واکسن کرونا هاشمی شهری سوم واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۲۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران

 حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آیین گرامیداشت روز ماما گفت: در حوزه سلامت نیرو‌ها با جان انسان‌ها سر و کار دارند، اما در فرآیند مامایی، سلامت نوزاد و مادر باردار حائز اهمیت است و بر همین اساس فضیلت در شغل مامایی دو چندان است، ماما علاوه بر اینکه وظیفه کمک به دنیا آوردن نوزاد را بر عهده دارد در آگاهی بخشی و آرامش مادر نیز نقش موثری بر عهده دارد.

وی ادامه داد: ماما‌ها در رسیدن به دستاورد‌هایی مانند کاهش مرگ مادران و نوزادان، ترویج تغذیه با شیر مادر نقش قابل قبولی بر عهده داشته اند.

وی گفت: خوشبختانه با اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته علیرغم افزایش در تعداد مادران باردار نیازمند مراقبت‌های ویژه، کاهش قابل توجه به میزان ۲۵ درصد در مرگ و میر آنان در شهر‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به ثبت رسید و این ثمره مجاهدت و تلاش‌های شبانه روزی جامعه مامائی و متخصصین محترم زنان و زایمان است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: علیرغم همه این پیشرفت ها، اما هنوز هم دارای نقطه ضعف‌هایی هستیم و برخی مداخلات بسیار جزیی و اثر بخش ممکن است منجر به نتایج بسیاری مطلوب تری شود.

وی عنوان کرد: توسعه و ترویج زایمان بدون درد یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای استان سیستان و بلوچستان است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ترویج فرهنگ زایمان طبیعی و ترغیب هرچه بیشتر مادران باردار به این امر و بالا بردن میزان سلامت مادر و کودک در گرو توسعه و راه اندازی واحد‌های زایمان بدون درد در زایشگاه‌ها است.

زهرا ابراهیمی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: از فعالیت‌های انجام شده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه جوانی جمعیت که در واقع می‌توان گفت عملکرد مطلوبی داشته اند تقدیر و قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای نرخ باروری زیادی در سطح کشور است و باید حواسمان باشد و بر نامه ریزی دقیقی صورت گیرد تا در شیب نزولی قرار نگیریم.

خانم ابراهیمی افزود: ماما‌ها نه فقط در حوزه سلامت بلکه در حوزه امیدآفرینی هم در جامعه نقش آفرینی می‌کنند و می‌توانند با شیوه بیان خودشان مادران را به فرزند آوری ترغیب کنند.

دکتر محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: تمام تلاش‌های هیئت رئیسه رئیسه دانشگاه در راستای رفع کمبود‌ها و چالش‌های جامعه مامایی است.

وی ادامه داد: در سال گذشته اقدامات خوبی جهت جذب ماما در زاهدان انجام شد و در حال حاضر هم مجوز جذب تعدادی ماما جهت شهرستان سراوان صادر شده است که بزودی وارد سیستم خواهند شد.

وی افزود: یکی از کار‌هایی که اداره مامایی و دفتر پرستاری به صورت ویژه در دستور کار قرار دارند تعرفه‌های خدمات مامایی است که پیگیری‌های مرتبط از تهران در حال انجام است و امیدواریم به زودی به سرانجام برسد.


خانم لیلا عرب نژاد رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: کادر مامایی یکی از کنشگران فعال حوزه جوانی جمعیت و خانواده محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: مادر واژه مقدسی معادل صبر، ایثار و شکیبایی است و ماما‌های عزیز همواره همراه لحظات شیرین و ماندگار تولد نوزاد و حامی مادران عزیز هستند.

وی افزود: سیستان بلوچستان بالاترین میزان زاد و ولد را در سطح کشور دارد و ماما‌های این استان جزو پرکارترین ماما‌های کشور محسوب می‌شوند.

قابل ذکر است مراسم گرامیداشت روز ماما صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن همایش‌های پردیس علوم پزشکی به همراه برنامه‌های شاد برگزار و از تعدادی از ماما‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقدیر و قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • سیستان بارانی شد
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود