Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود اکبری زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز اظهار کرد: دانشگاه ازاد اسلامی سیستان و بلوچستان از سال 1397 با راه‌اندازی 25 پردیس دانشگاهی در شهرهای محروم استان، آموزش عالی را از واحدهای مادر به این مناطق برده و امکان استفاده از آن را برای 13هزار دانشجوی غیربرخوردار از تحصیل که اغلب‌َ این جمعیت‌ را خانم‌ها تشکیل می‌دهند، فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع سبب شده تا دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان از واحدهای پیشرو در جذب دانشجو باشد.

او ادامه داد: امسال بیش از 100 رشته جدید مهارتی در دوره‌های کاردانی پیوسته و ناپیوسته به مجموع واحدهای دانشگاه آزاد در سیستان و بلوچستان افزوده شده که سهم واحد زاهدان در این میان 60 عنوان رشته است. توزیع رشته در واحدهای گوناگون را متناسب با نیاز هر شهر مدیریت می‌کنیم و اگر امکان ایجاد رشته‌ای در یک واحد نباشد، رشته مورد نظر را به صورت محل برگزاری کلاس به آن واحد می‌دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: همچنین باتوجه به سطح بالای محرومیت ناشی از خشکسالی در استان و کاهش توان مالی مردم برای پرداخت شهریه‌های دانشجویی، شیوه‌نامه ابداعی «کار-تحصیل»را طراحی کردیم و به سازمان مرکزی پیشنهاد دادیم تا بتوانیم پس از تصویب در معاونت فنی و مهندسی، با اجرای آن از ابتدای ترم تحصیلی آینده، ثبت‌نام در دانشگاه و دریافت خدمات دانشجویی و رفاهی را برای داوطلبین بی‌بضاعت رایگان کنیم.

اکبری‌زاده در توضیح طرح «کار-تحصیل» گفت: در این طرح داوطلبین تعهد می‌دهند که در ازای تحصیل و دریافت خدمات رایگان در دانشگاه آزاد اسلامی، ساعاتی را در هفته مطابق با نیاز موجود در بخش‌های مختلف دانشگاه، به فعالیت در اماکنی همچون کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، مزارع تحقیقاتی، گلخانه‌ها و ... اختصاص دهد. «کار-تحصیل» علاوه بر این‌که نوعی حمایت مالی از دانشجو به شمار می‌رود، زمینه‌ مناسبی برای مهارت‌آموزی و اتصال تحصیل به اشتغال را ایجاد می‌کند.

به عقیده وی، «کار-تحصیل» از طرفی به دانشگاه در کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای از طریق توانمندسازی دانشجویان کمک می‌کند. چنانچه فعالیت دانشجو در این طرح، منجر به سودآوری به مقداری بیش‌تر از هزینه تحصیلی سالانه‌اش شود، متناسب با همان مقدار، کمک هزینه تحصیلی هم دریافت خواهد کرد.  

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: همچنین تلاش کرده‌ایم تا در تعامل با صنایع و اصناف مختلف استان، علاوه بر همکاری‌های آموزشی، نیاز به نیروی دانش‎‌آموخته و ماهر را از میان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تامین کنیم. تاسیس مدرسه عالی مهارتی پتروشیمی و آموزش نیروهای بومی در مجتمع پتروشیمی چابهار و همچنین معرفی دانشجویانی از دانشگاه آزاد برای مهارت‌آموزی، بورسیه تحصیلی و استخدام پس از تحصیل حسب نیاز آن‌ها، از جمله این همکاری‌ها است.

مسعود اکبری زاده افزود: سه مدرسه مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان وجود دارد که امیدواریم دو مدرسه دیگر نیز به‌زودی به آن‌ها اضافه شود. یکی از آن‌ها، مدرسه عالی مهارتی شیلات و صیادی را متناسب با ظرفیت‌ بنادر و دریا طراحی کردیم که در مرحله تصویب قرار دارد. مدارس عالی نساجی و پوست و چرم نیز از دیگر مدارس مدنظر ما در استان هستند.

او با اشاره به تاسیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی براساس نیازی  که منطقه سیستان برای آموزش برخی از مهارت‌ها اعلام کرد، اقدام به تاسیس یک قرارگاه جهادی کرد که با حضور مسئولین استان و همچنین معاونین سازمان مرکزی دانشگاه آزاد در شهر زابل افتتاح شد. تربیت نیروی انسانی ماهر در حوزه پوست، چرم و صنایع وابسته با پشتیبانی مالی و تجهیزاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شهریورماه سال جاری توسط دانشگاه آزاد اسلامی در این قرارگاه آغاز می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در پایان تاکید کرد: تخفیف 50درصدی دانشگاه آزاد اسلامی ویژه دانشجویان مناطق محروم و همچنین تخفیف‌های گوناگون دیگر در کنار اجرای طرح‌های مهارتی و کارآفرینی سبب شده تا جذب دانشجو از اقشار مختلف جامعه استان خصوصا افرادی که توان تحصیل نداشتند، بشدت افزایش پیدا کند.

انتهای خبر/

حسن دانش کد خبر: 1150761 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده مهارتی مناطق محروم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده مهارتی مناطق محروم دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان دانشگاه آزاد کار تحصیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۳۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • شوک نیروی قدس سپاه به تروریست های سیستان و بلوچستان /عوامل جیش الظلم کجا مخفی شده بودند؟
  • بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم
  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود